søndag 11. juli 2010

Vi flytter inn!
Vi hadde overtakelse av hytta på mandag. Det var småting som måtte gjøres (dørlister var løse, panelbord på vegg på kjøkken måtte byttes, osv). Men vi var veldig fornøyd med at snekkeren hadde satt opp pipa. Tror han sparte Roy for en del hodebry der. Det var visst ikke helt enkelt, og den måtte tilpasses noe. Snekkerne avsluttet arbeidet denne uka, og vi er nå veldig fornøyd med resultatet:-)


På fredag kjørte vi opp ett flyttelass med møbler. Det var morro å få ting litt på plass, og se hvordan det blir. Det var litt rart å sitte ved spisebordet fredag kveld, for etter lang tids planlegging og tankearbeid om hvordan ting skulle bli, var vi nå endelig i mål (med noe).


Lørdag kjørte Roy og Elise ned igjen for å hente et lass til. Jeg ble igjen for å lakke ferdig takbjelkene i stua, og taket på badet. Roy hadde med seg en kompis opp igjen som hjalp og bære inn og kjørte flyttebilen ned igjen. Vi ryddet på plass en del av møblene, og skrudde sammen vår gamle dobbeltseng, før vi reiste hjem igjen.

Vi var litt spent på om møblene kunne bli for store og ruvende, for hytta er ikke stor. Men vi synes det ble veldig greit.


Nå gjenstår det en del skruing! Ikea kjøkkenet står klar til montering, samme med senger, baderom, dusj og badstu. Hemsen er heller ikke helt ferdig. Trappa skal oljes og skrus fast, og vi har bestilt vegg til vegg teppe som kommer senere. Tror det blir praktisk og lyddempende (ikke minst). Maling av lister og dør/vinduskarmer gjenstår også, men det kan jeg ta etterhvert. På hemsen har jeg lakket vinduskarmene likt taket. Syntes det ble greit, og lurer på om jeg gjør det også på soverommene. Sparer litt arbeidx også:-) Roy har satt inn to furu fyllingdører på hemsen som han har skjært til for å passe der. De skal jeg olje lik veggene slik at de ikke blir altfor synlige fra stua. Søylen i stua har jeg også tenkt å olje lik veggene, men er i tvil om oljen vil avsløre for mye feil i treverket. Så mulig den blir hvit.


Da reiser vi opp igjen i kveld for å begynne å montere kjøkkenet. Håper også det blir litt strøm etterhvert når elektrikeren får tid:-)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar