onsdag 21. april 2010

Det handles og det handles.

Jeg bestilte sofa på salget i januar. Den kom selvfølgelig bare etter tre uker (sjelden jeg håper på over 6 ukers levering), og vi fikk lov til å hente den senere. Men nå måtte vi altså hente den, og garasjen blir bare fullere og fullere. Dusjkabinett, badstu, baderomsinnredning, utestoler kjøp på Jula, ....husker ikke alt. Noe er kjørt opp på hytta også, og kjellerstua er full av madrasser, umontert køyseng, dyner, puter, gryter osv osv.

Til helga skal vi opp og beise ferdig utvendig, og lakke tak. Det må også fuges, men vet ikke om vi rekker det i helga. For på søndag må vi opp til Vrådal og lakke, male og olje lister. Taklistene lakkes hvite som taket, Vindu og dørlister er profilerte og skal være eggehvite, og gulvlister skal få samme farge som veggen. Tror vi sparer mye jobb på å gjøre dette ferdig før de kommer opp.

Snekkeren kommer om 2 eller 3 uker, og da må vi være ferdig med vårt.

Holder også på å lete etter dørvridere, det blir de gamle vi har hjemme på innerdører og leter etter fine rimelige sorte smijernshåndak til ytterdør og bod. Noen som har gode forslag til hvor jeg kan finne det? Ikke lagervare hos de fleste forhandlere av slike ting ser det ut for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar