fredag 30. april 2010

Ferdig beiset

I helga reiste vi opp til hytta litt utpå lørdagen.
Jeg ble syk natt til lørdag, og hadde feber på morgenen så derfor drøyde vi det litt. Det var flisene som først og fremst skulle fuges, og vi gjorde ferdig begge gulvene. Jeg klarte ikke mer den dagen, men Roy beiset en yttervegg i tillegg. Om kvelden koste vi oss med trøndersodd fra boks:-)

Dagen etter vasket jeg ferdig gulvene, synes de ble fine. Deretter reiste vi opp til Vrådal og gjorde ferdig alle lister, og taket til stua. Fytti fy for en jobb. Startet kl. 10 og var ferdig ca. kl 20. Da var jeg også helt ferdig, men likevel glad for at vi slipper mye jobb med å gjøre jobben når listene kommer på veggen.
På tirsdag var det fint vær, og Roy tok seg fri fra jobb for å beise resten av hytta. Synes hytta begynner å se mer og mer ferdig ut. Nå blir det nok ikke mer jobbing før neste helg. Snekkeren skal komme mandagen etter og da bør det skje mye..................
4 kommentarer:

 1. Hei dere.
  Flott blogg dere har her, vi skal bygge i samme område som dere i løpet av sommeren, på tomt nr 5, det blir da nederste rekke, mot parkeringplassen. Fantastisk grunneier vi har i Terje....vi gleder oss stort.
  Skal følge med dere videre, lykke til.

  SvarSlett
 2. Hei!
  Det står litt stille nå syntes vi. Snekkeren har god tid, og vi gleder oss stort til å komme inn. Er veldig fornøyd med både området og grunneieren. Og mange gode naboer:-)
  Ta gjerne en tur innom en gang!
  Lykke til med hytteplanlegging og bygging dere også!
  Bidrar gjerne om dere har spørsmål.

  SvarSlett
 3. Hei igjen.
  Hvilken toalett løsning valgte dere? Hva gjør dere med vann, borrer dere egen brønn? Vi har planer om å borre, slik at vi får vann til hyttevegg, kommunen planlegger forøvrig kloakk opp til området, litt avhengig av interessen. Vi har også en jente på 13 år....
  Typisk snekkere ha ha god tid!!!

  SvarSlett
 4. Hei!
  Vi har valgt Cinderella forbrenningstoalett. I tillegg har vi kjøpt Urinova urintoalett. Cinderellaen har vi montert og den fungerer perfekt. Vi valgte urintoalettet for å avlaste forbrenningstoalett. Det påstås at 80% av alle toalettbesøk kun er veske. Urintoalettet går ut med gråvannet.
  Vi har foreløpig ikke planer om å borre etter vann. Vannet bæres inn til oppsamlingstank i bod hvor vi også har varmvannstank og pompe som gjør at vi får varmt og kaldt vann i kraner og dusj (dette er planen og er ikke montert).
  Vi er i tvil om vi er interessert i å koble oss på kloakk.

  SvarSlett