søndag 4. april 2010

Påska 2010

Hytta ble ferdig tettet før påske, men vi hadde vel egentlig trodd at hytta skulle være mer ferdig. Nå kommer ikke snekkerne tilbake før i begynnelsen av mai...:-( Vinduene var satt inn og en hjemmesnekret dør var laget for at vi skulle få låst hytta. Men det ble bra med vinduer!

Lørdag før påske kjørte Roy og Elise et lass med bl.a. madrasser, soveposer, sement, peisen, doene, deler av dusj og badstu, gjæresag, parkett, beis m.m.
Søndag reiste vi alle tre opp, og startet med å rydde planker og rot. Været var fint, og det var god varme i hytta. På ettermiddagen reiste vi ned til hytta vi skulle bo på, og vi fikk nydelig elggryte. Veldig koselig kveld:-)
Mandagen reiste Elise på slalom sammen med de andre, og jeg og Roy reiste opp på hytta for å jobbe. Jeg beiset veggen dere ser med de tre store vinduene, samt noen vegger til. Fremdeles svært fonøyd med gotisk patina. Vi skulle legge varmekabler og støpe gulver på ettermiddagen, og klargjorde til dette. Våre gode venner kom på ettermiddagen for å hjelpe. Vi var ferdige kl. 19.30. En god jobb! Deilig å komme tilbake til hytta til ferdig Taco! Boblebadet gjorde også godt:-)
På tirsdagen beiset vi et par vegger, og jeg lakket taket på vårt soverom. Brukte Flugger panel hvit, men det ble lite farge. Ønsker den hvitere, og var på fargehandleren i går og fikk en som het panelhvit, og den var mye hvitere. Spennende å se om den blir bra. Er det noe jeg angrer på så er det at vi ikke har bestilt ferdig lakkerte tak!Badet tar form. Av en eller annen merkelig grunn er ikke vinduet på badet satt inn. Men doen fikk vi i gang på onsdagen. Da skulle vi overnatte på hytta for første gang. Det var synd at ikke byggtørkeren virket, for været var surt og kaldt og det snødde. Vi hadde en liten ovn til å varme opp soverommet så vi holdt varmen om natten. Men siden været var så dårlig, beiset vi ferdig første etasjen og reiste tidlig hjem.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar